Dames

Met de juiste afgestemde training, intensiteit, begeleiding en voeding adviezen kunt u uw (vet) verbranding verhogen, (bekken) stabiliteit verbeteren, lichaamsvorm verfijnen, lichamelijke functies verbeteren en herstel vermogen verhogen.

  • Gezond en fit worden
  • Trouwfit- of bruiloft fit
  • Voor en na zwangerschap
  • Cellulitis vermindering
  • Creëer een mooi en strak lichaam
  • Concurreren als atleet of er gewoon fantastisch uitzien en voelen.
  • Fysiek, emotioneel en mentaal gelukkiger voelen.

Deze trainingen kunnen overal plaatsvinden… op een locatie van uw keuze, onze favoriete trainings locatie in de buurt of lekker in de buitenlucht.

Wilt u er ook fantastisch uitzien en voelen? Contact ons voor een afspraak en begin met het verbeteren van uw leven. Neem snel contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Proefsessie aanvragen

Tijdens een korte training kijken wij naar jouw beweegpatronen, slaap, herstel, voeding, stress en verwachtingsmanagement.

De training is aangepast aan jouw doelstellingen

Mijn werkwijze en opbouw

Je begint met een beweegscan waaruit ik kan zien waar we jouw beweegpatronen kunnen verbeteren, aan de hand van jouw fysieke doelstellingen. Vervolgens krijg je een trainingsschema die een zorgvuldige opbouw heeft waardoor je rustig aan begint (lichamelijke adaptaties aansporen) maar waarbij je binnen enekele weken zeer veel vooruitgang ziet, met een laag risico op blessures. Om zodoende te waarborgen dat je lekker door kunt blijven trainen.

Qua voeding gaan we samen uitwerken wat nou echt bij jou past, zodat je het vol kunt houden. Geen nutteloze diëten. Maar wat past bij jou. In jouw situatie, nu en over een paar maanden en over een paar jaar.

Ik wil langdurige resultaten voor iedereen die ik coach. Qua voeding, training, bewegen, leefstijl, gezondheid en fitheid & belastbaarheid – fysiek en mentaal