Over mij

We kunnen samen hieraan werken! Met de juiste begeleiding en adviezen krijgt u controle over uw gezondheid, voeding en beweging!

Wie ben ik

Mijn naam is Arlin Lagendijk, geboren in Zuid-Afrika, op 17 februari 1978.
Als een echte Waterman is mijn favoriete sport surfen en was mijn sterkste sport zwemmen. Andere sporten waar ik aan mee deed in mijn school jaren waren:
Rugby, cricket, atletiek met name 100m, 200m, 400m, verspringen, hoog springen, discus, horden, speerwerpen, 800m, 1200m en verder ook karate, judo, worstelen, etc.

Mijn interesse in goed eten is altijd mijn drijfveer geweest om meer te weten te komen over hoe voeding onze mentale zowel als fysieke prestaties beïnvloed. Deze passie heeft er toe geleid dat ik altijd bezig ben met het onderzoeken van hoe voeding invloed heeft op onze herstel, rust, helder denken, prestaties zowel als ziektes en ziektebeelden.

Mijn visie

Visie op vitaliteit en prestatie: Er zijn drie pijlers die continue goed op elkaar afgestemd horen te zijn en dat is voeding, rust en bewegen. This is where the magic happens – mits deze drie pijlers goed op elkaar zijn afgestemd.

Zo simpel kan het zijn en toch zijn de meeste mensen de weg kwijtgeraakt door allerlei misleidende verkoop praatjes door mensen met een goede babbel vermogen. Ik vind dat wel heel erg jammer.

Vandaar dat we werken met betrouwbare wetenschappelijke perspectieven m.b.t. eten en bewegen, zowel als leefstijl.

Ik hanteer dan ook een psyche-neuro-sosio-biologisch perspectief op de menselijke leefwijze en alles wat van invloed is en kan zijn op onze eet, zowel als slaap en beweeg gewoontes.
 

Na school ben ik gaan studeren aan de Universiteit van Potchefstroom, Zuid-Afrika. Major Psychologie met bijvakken als Engels, fysiologie, anatomie, sociologie, filosofie-, criminologie, etc.

Daarna heb ik me gericht op fitness en gezondheid met opleidingen als fitness A & B, Less Mills body pump, spinning en bootcamp.

 

Vervolgens ben ik me gaan verdiepen in personal training met opleidingen als Fitvak, AALO, NASM, Post Rehab Essentials, Chivo Personal trainer pro en vitaliteit coaching en blijf ik daarmee doorleren.

Verdere cursussen waren bijvoorbeeld kettlebell pro, myofascial release, triggerepointtreatment, foamrollen, Postural analyses, krachttraining, hypertrofie, rug revalidatie systeem, paleo perikelen, en meer.

Ik heb doorgestudeerd van personal trainer naar vitaliteitscoach omdat trainen maar een klein onderdeel is van resultaten behalen

Mijn eigen huidige statistieken: Deadlift 165kg, squat 110kg, bankdruk 105kg, sprint 13.05sec., 10km hardlopen 48min., dead hang 2,35min. Surfen 4uur.