Groep trainingen

Het is leuk om samen met iemand uw doelstellingen te behalen. Wilt u liever de kosten delen om zo toch gebruik te kunnen maken van goede begeleiding?


Jullie kunnen kiezen voor een specifieke doel zoals “betere billen”, “sterke mammas/ouders”, sport team of “obstacle course runs”.

Sommige groepen/bedrijven kiezen weer voor leuke boot camp sessies. Uiteraard worden de boot camp sessies aangepast volgens de deelnemers.


Samen met uw man- of vrouw, kids, vriend- of vriendin, teamgenoten of met mensen die gezellig samen fit willen worden?

Dan zijn groeptrainingen perfect voor u.

Deze trainingen kunnen overal plaatsvinden… op een locatie van uw keuze, onze favoriete trainings locaties in de buurt of lekker in de buitenlucht.

Alle smallgroup trainingen zullen groeps- specifiek zijn bijvoorbeeld: core (midden rif-buik en onderrug), lichaams- controle, sportspecifiek of zelfs (semi) bootcamp stijl.
Grijp u kans en verbeter uw leven- contact ons voor een afspraak en begin met het verbeteren van jullie levenskwaliteit.

Deze trainingen kunnen overal plaatsvinden… op een locatie van uw keuze, onze favoriete trainings locatie in de buurt of lekker in de buitenlucht.
Is kleingroeptraining iets voor jullie- vraag dan een proefles aan.

Neem snel contact op.
Bel 06-1107-6364 of mail info@alpt.nl

of laat ons jou contacten Begin hier

In Persoon & Online Personal Training Den Haag Leefstijl – Vitaliteits Coach