Gezondheid & Prestatie

  • Wilt u normaal kunnen ademhalen?
  • Wilt u vrij kunnen bewegen?
  • Hebt u blessures, vervelende irritaties?
  • Hebt u diabetes, astma, hoge bloeddruk, last van duizeligheid?
  • Wilt u uw stress aanpakken?


Iedereen weet het en het is ook al lang wetenschappelijk bewezen dat de juiste voedingswijze in samenhang met verantwoord bewegen een grote en belangrijke rol speelt in onze algehele gezondheid.

Helaas zijn er zoveel fabeltjes die hierover de ronde doen, op tv. en op het internet, dat we door de bomen het bos niet meer zien!

Wil jij #wetenwatwerkt? Begin hier

Jij zal leren omgaan met verwarrende claims zoals deze:
“Iedereen weet bijvoorbeeld dat bruin(volkoren) brood veel beter is dan wit brood maar haast niemand weet dat het graan die hiervoor wordt verbouwd niet meer voldoet aan dezelfde kwaliteit als 50 jaar geleden. Manipulatie van de gewassen voor goedkopere en snellere opbrengst is hiervan de belangrijkste oorzaak.

Zo is het ook dat verse groente in de schappen van uw supermarkt over het algemeen bespoten wordt met chemicaliën om er langer vers uit te zien.
En dat de tomaat van nu veel minder voedingswaarde heeft dan 50 jaar geleden door middel van snelgroei manipulatie.”

Weet je hoe je voedsel etiketten moet lezen en begrijpen om zodoende de feiten te weten te komen in plaats van wat de producenten u willen verkopen?

Wat kunnen we hieraan doen? Met de juiste begeleiding en adviezen krijgt u controle over uw gezondheid, voeding en beweging!

We kunnen samen hieraan werken! Wij kunnen u helpen.
Deze trainingen kunnen overal plaatsvinden… op een locatie van uw keuze, onze favoriete trainings locatie in de buurt of lekker in de buitenlucht.

Grijp u kans en verbeter uw leven. Contact ons voor een afspraak en begin met het verbeteren van uw leven.

Wij kunnen dit samen.
Bel 06-1107-6364 of mail info@alpt.nl

of       Begin hier


In Persoon Online Personal Training Den Haag Leefstijl – Vitaliteits Coach