Coaching

Voor online coaching informatie, klik hier

For on-line coaching information, klick here. 

For in-person coaching information, klick here

In-persoon begeleiding, een op een en / of klein groep coaching.

Uitleg volgt verder beneden 

1. In-persoon coaching betekent veel meer directe feedback met diepgang, ook tijdens je training.

2. Je krijgt de perfecte, recent wetenschappelijk bewezen training schema opbouw, voor optimale vooruitgang.

3. Je eigen persoonlijke coach om mee te communiceren en tips van te ontvangen.

4. Aansprakelijkheid – dit speelt een grote rol in het behalen van jouw droom doelstelling.

5. Buiten een persoonlijke training schema krijg je ook toegang tot een bibliotheek van oefening video’s en extra training schema’s.

6. Je krijgt voedingsbegeleiding waar nodig, inclusief recepten en macro indicaties.

7. Je krijgt de mogelijkheid tot deelname aan de online communiteit met gelijk denkende mensen waar je vragen kunt stellen, verhalen en ideeën kunt delen en lol kunt maken.

8. Je leert alle technieken die je nodig hebt om jouw leefstijl te verbeteren. Denk aan je slaap patroon, prioriteiten stellen en nakomen, het optimaliseren van routines tot zelfs ademhaling methodes voor je lichaam, beweging en stress management.

9. Je zult alle fijne details leren uit jaren coaching in de praktijk, de wetenschappelijke achtergrond zowel als voortgezette updates qua techniek, vormen van aanpak met betrekking tot trainen, voeding en leefstijl- en vitaliteit. Die jaren van ervaring is inclusief het begeleiden van topsporters en gewone stervelingen zoals we met extreme drukke  agenda’s, van wereld leider tot moeders tot advocaten, adviseurs en aspirant topsporters. Als deze mensen het kunnen kun je het ook – daar help ik je mee.

10. Je sult een volledige bewegingen analyse doen zodat we je schema perfect kunnen afstemmen op jou, jouw doelstellingen en je lichaam.

11. Hybride lidmaatschappen zijn ook mogelijk.

Je krijgt ook de optie om te kiezen welke lidmaatschap het beste bij jou past. Er zijn meerdere opties mogelijk vanaf € 70.00 per sessie tot het complete pakket van € 120p/sessie. Ook zijn er hybride combinaties mogelijk.

Je eigen gepersonaliseerde training schema inclusief voedingsbegeleiding, kook tips en leefstijl technieken om jouw levenskwaliteit te verhogen, je droom lichaam, gezondheid en leefstijl te verkrijgen – en vast te houden.

Wil jij ook direct aan de slag of wil je een vrijblijvende afspraak maken om te kijken hoe wij je kunnen helpen? Begin hier

Uitleg van de “in-persoon” lijst hierboven, in volgorde:

1. In persoon coaching betekent directe terugkoppeling. Dat houdt in directe terugkoppeling op alles wat van invloed is op jouw trainingstechniek zowel als leefstijl aspecten.

Denk hierbij aan perfecte ademhaling en brace signalen terwijl je de oefening uitvoert. Verder kunnen we direct de weerstand, techniek, snelheid en snelheidsvariaties aanscherpen. Het kan ook zo zijn dat een zekere beweging aangepast mag worden tot dat een complexere versie verwantwoord is.

2. Je eigen training schema samengesteld vanuit de bevindingen van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken. Door de jaren heen is er heel veel onderzoek gedaan met betrekking tot kracht en conditie trainingsprogrammering.

Denk hierbij aan de opbouw van de training schema ten opzichten van de neurologische paadjes, kracht en explosiviteit, herstel, De-Load weken, rust tussen oefeningen, super sets, HIIT (Hoge Intensiteit Interval Training ), LISS (Lage Intensiteit Steady State), mobiliteit, opwarmen, ademhaling, bracen en brace timing, enzovoorts. Er is heel veel dat je in gedachte wilt houden maar geen zorgen, dat regelen we voor je.

3. Je krijgt toegang tot je eigen persoonlijke coach voor alle communicatie benodigdheden. Startende met een oefening video die je kunt opsturen voor tips en techniek verbeteringen, per week.

4. Aansprakelijkheid, welke type aansprakelijkheid werkt voor jou? Bijvoorbeeld iemand om je verhaal mee te delen en te sparren over vooruitgang en volhouden.

5. Als bonus op jouw gepersonaliseerde training schema krijg je ook nog eens toegang tot een bibliotheek van oefening video’s en training schema’s om te leren kennen en proberen. Bij voorkeur vooraf doorgenomen met jouw coach om te verzekeren dat de oefening of schema past bij jou en je doelstellingen.

6. De voedingsbegeleiding zal continu worden afgestemd op jouw doelstellingen.

We kunnen het houden bij de meest basale tips tot zeer gespecificeerd m.b.t. dagelijkse calorieën, benodigde koolhydraten, vet en eiwitten. Je krijgt ook toegang tot snelle en makkelijke recepten, voorbereidingstips en ideeën. Heerlijk.

7. Binnen het online communiteit kun je ook allerlei vragen stellen, ideeën en tips delen en gewoon lekker grappen maken. Iedereen kan ideeën delen zoals recepten voor diner feestjes of makkelijke snacks voor onderweg.

8. Elke dag zal de je technieken en tips leren m.b.t. het hoe, wat en waarom in verband met het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Denk aan lange dagen, rare werk uren, ouders en mensen die heel vaak moeten reizen voor hun werk.

Dit houdt in dat je gaat leren hoe je beter je slaap ritme kunt optimaliseren volgens jouw omstandigheden. Goed leren eten met lastige werktijden zowel als vreemde locaties plus zeer handige tips om goed te blijven slapen en dus uitgerust en scherp te blijven.

9. Deze spreekt voor zich maar mocht je vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen en te vragen wat ermee bedoeld wordt.

10. Je zult de grondigheid van de beweging analyse zeer op prijs stellen.

De beweging screen bestaat uit zeer lage intensiteit bewegingen die iedereen veilig en gemakkelijk kan uitvoeren terwijl we een degelijke beeld verkrijgen van enige disbalans die enigszins van invloed kan zijn op jouw trainingsschema.

Zo kunnen we je schema dus helemaal afstellen op jouw lichaam, doelstellingen en mogelijkheden. Eerst geven we allen informatie over de uit te voeren bewegingen en hoe je deze het beste op kunt nemen voor onze analyses. Indien we iets belangrijks merken zullen we je verdere en meer specifieke oefeningen bieden om uit te voeren, ook met lage impact bewegingen.

Denk hierbij aan je schouders, nek, heup, knie of voet mobiliteit en/of immobiliteit dat van invloed kan zijn op de rest van jouw beweeg mogelijkheden en/of beperkingen.

11. Hybride lidmaatschappen bestaan uit een combinatie van een van de in-persoon en on-line lidmaadschappen gecombineerd.

Denk bijvoorbeeld aan mensen die erg veel en vaak moeten reizen of iemand die graag een keer per twee weken in persoon wil trainen om de techniek optimaal door te nemen of een keer per maand een training sessie en een keer per twee maanden een winkel sessie (samen boodschappen doen voor betere ingredienten keuzes).

Wil jij ook direct aan de slag of wil je een vrijblijvende afspraak maken om te kijken hoe wij je kunnen helpen? Begin hier

In Persoon & Online Personal Training Den Haag Leefstijl – Vitaliteits Coach